Corona-Vi(ru)sul totalitar al filantropilor plutocrației
Bill Gates și Noul Normal Acum e momentul eugeniștilor și autocraților

în Panopticon, Traduceri/ Recomandări

Precarizarea sistemelor sanitare, opacitatea instituțiilor cheie și lipsa unei massmedii critice, lipsa inexplicabilă de acțiune a factorilor responsabili în remedierea deficiențelor sistemice: aceasta pare a fi ecuația cvasi-generală, valabilă și pentru SUA, dar și pentru România, care duce la amplificarea efectelor epidemiei de COVID-19.

Pe acest fundal, în care nimeni nu pare a fi „pregătit”, în care lumea e înnebunită printr-o adevărată propagandă de război livrată in media și pe canale oficiale de stat, de această dată dus împotriva unui virus, devenit noua amenințare absolută la nivel planetar, își fac apariția ei –  „filantropii”. Cum ar fi, de pildă, Bill Gates. Ei sunt foarte bine pregătiți, de fapt, bună parte din fondurile de care au dispus în ultimii ani s-au dus către cercetări și simulări privind pandemiile. Ei sunt adepți ai vaccinării globale și au investiții în acest sens. De asemenea, au inițiat o serie de proiecte digitale, unele menite monitorizării statusului celor vaccinați, altele, precum ID2020, care promovează soluții de identificare digitală portabilă.

Și ei sunt principalii profitori și speculanți ai acestei crize. Căci crizele sunt acele împrejurări de care, până recent, a beneficiat Leviathanul – adică puterea statală. Puterea guvernamentală a crescut exponențial – în termeni de control social și micro-administrare a societății, cu fiecare criză survenită, fie economică, fie biologică, fie de tip militar. După cum arată și Agamben, în astfel de momente apare starea de urgență, dispozitivul prin care se extind puterile statului, până la un nivel totalitar. Dar pandemonia coronavirusului schimbă teoria: noua criză nu mai hrănește doar Leviathanul, de fapt, îl expune pe acesta drept neputincios, ci îl pune sub influența „filantropilor” – acești Mari Inchizitori care vor să ne salveze de propria libertate și de modul nostru de viață.

Observăm influența uriașă pe care o au acești noi inchizitori și epidemiologii lor. Măsurile de închidere a țărilor, de multe ori, par a fi trase la indigo. Indicațiile prețioase pe care aceștia le dau cu privire la ieșirea din „lockdown” (izolarea socială, interdicțiile) se regăsesc în planurile națiunilor pe următoarele luni. Întreaga noastră viață socială și politică a fost medicalizată, totul a fost subordonat unui scop absurd, absolut: fără infectați și fără morți în urma acestei epidemii. În rest, sigur, se poate muri și se va și muri, dar păcatul capital al acestei noi lumi este moartea din cauza coronavirusului. Și se profilează și marii eretici ai acestei noi religii medicale: religioșii și creștinii în special, din cauza credinței lor întrupate și a liturghiei ne-simbolice. Un asemenea scop absurd nu poate avea decât consecințe absurde și nebunești. Dar pentru filantropi, nu e nimic nebunesc. E doar conform scenariului.

o notă introductivă de Cuvântul Ortodox


***

– traducerea de mai jos reprezintă o analiză a Alianței pentru Protecția Cercetării Umane din Statele Unite

„Pe măsură ce pandemia coronavirusului pune lumea pe butuci, iar cetățenii anxioși cer măsuri, liderii de pe tot globul invocă puteri executive și capătă o autoritate practic dictatorială fără să întâmpine rezistență. Întrucât noile legi extind supravegherea exercitată de stat asupra cetățenilor, permit guvernelor să rețină oamenii la nesfârșit și să încalce libertățile de adunare și exprimare, acestea ar putea să modeleze viața civică, politica și economiile pentru deceniile următoare. ” – The New York Times, 31 martie 2020

Pandemia coronavirusului a luat publicul prin surprindere punând în contrast diferența dintre realitate și inițialele false asigurări ale oficialilor de sănătate publică care au pretins că guvernul ne poate proteja în cazul apariției unei boli infecțioase periculoase sau a unui atac bioterorist. Site-ul Food and Drug Administration (FDA) asigură publicul că:

Divizia FDA, Centrul de Evaluare și Cercetare Biologică (CBER) a fost foarte activă în dezvoltarea de contramăsuri medicale și combaterea bioterorismului și a bolilor infecțioase. CBER continuă să fie foarte activ în sprijinirea inițiativelor guvernului american de a dezvolta contramăsuri medicale și de combatere a bioterorismului și a bolilor infecțioase emergente, inclusiv gripa pandemică.

CDC facea în 2019 următoarea declarație de marketing a agenției:

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) este agenția căreia americanii își încredințează viața. Ca lider global în domeniul sănătății publice, CDC este cea mai mare agenție națională de promovare, prevenire și pregătire a sănătății. Indiferent dacă protejăm poporul american de amenințările de sănătate publică, cercetăm bolile emergente sau mobilizăm programe de sănătate publică cu partenerii noștri interni și internaționali, ne bazăm pe angajații noștri pentru a face o diferență reală în sănătatea și bunăstarea oamenilor de aici și din lumea întreagă.

Care e realitatea: numeroase agenții guvernamentale și birocrații au fost înființate – aparent pentru a proteja publicul în caz de urgență. Acestea includ FDA, Institutele Naționale de Sănătate (NIH), Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) și Autoritatea de Cercetare și Dezvoltare Biomedicală Avansată (BARDA).

BARDA a fost înființată [în 2006] pentru a ajuta la protejarea națiunii noastre de amenințările chimice, biologice, radiologice și nucleare (CBRN), precum și de cele ale gripei pandemice (PI) și a bolilor infecțioase emergente (EID). BARDA susține tranziția la măsuri medicale, cum ar fi vaccinuri, medicamente și diagnostice din cercetare prin dezvoltare avansată, destinate spre luarea în considerare a aprobării de către FDA și includerea în Stocul Național Strategic.

În 2019, stocul național strategic a fost transferat de la CDC la BARDA, iar bugetul BARDA a fost majorat cu 722 milioane dolari, la un total de 2,2 miliarde de dolari. Stocurile de medicamente critice pentru salvare de vieți precum și cele de echipamente medicale au fost epuizate în timpul falsei epidemii de gripă H1N1, în 2009. Stocul de urgență nu a fost niciodată (re)completat cu echipamente medicale esențiale, terapeutice sau echipamente de protecție personală (EPI) pentru medici și asistente. Atât viața pacienților care au nevoie de ventilatoare, cât și viața profesioniștilor din domeniul medical au fost supuse unui risc crescut de deces.

Pandemia coronavirusului demonstrează că cei cărora li s-a încredințat responsabilitatea și un buget extins pentru a asigura materialele medicale necesare pentru situații de urgență, nu au reușit să-și îndeplinească misiunea, lăsând publicul cu o protecție la de precară ca atunci când s-a confruntat cu uraganul Katrina, 11 septembrie, sau Uraganul Sandy.

Ba mai mult, în timp ce publicul era dezinformat cu false asigurări despre „pregătirea națională”, numeroși oficiali guvernamentali și oligarhi la nivel mondial știau situația, din propriile lor simulări făcute înainte de izbucnirea coronavirusului.

Din ianuarie până în august 2019, au fost efectuate o serie de exerciții de simulare ale guvernului american sub numele de cod „Crimson Contagion”. Concluzia oficialilor guvernamentali participanți a fost că nu eram deloc pregătiți să facem față unui astfel de eveniment.

Participanții au recunoscut că va urma pandemoniul și că o pandemie infecțioasă ar putea fi catastrofală. Așa cum este documentat, oficialii din domeniul sănătății publice – care se așteaptă ca noi să-i respectăm ca „experți” – nu au reușit să ia măsuri minime pentru a preveni pierderi de vieți omenești catastrofale ce puteau fi prevenite, în acord cu responsabilitatea lor publică. [NYT. O cascadă de avertismente a fost ignorată (19.03.2020); AP Gafele testării costă o lună vitală în lupta americanilor cu virusul (29.03.2020)]


Lipsa de transparență a autorităților. Pandemia de Cenzură

În loc ca oficialii responsabili pentru neglijența lor sa fie anchetați, ceea ce se întâmplă este că medicii aflați in prima linie sunt concediați dacă vorbesc! S-a întâmplat cu un informator medical din China și se întâmplă și medicilor din SUA.

De ce li se refuză jurnaliștilor accesul direct la datele care documentează răspândirea și letalitatea Covid-19?

De ce este controlat accesul jurnaliștilor la opiniile oamenilor de știință și cercetătorilor de către „ofițerii de informații publice” într-un mod similar cu ce au făcut oficialii comuniști in China?

Health News Review raportează că jurnaliștilor le este blocat accesul direct la cercetătorii și administratorii federali din domeniul sănătății de la NIH, FDA, CDC, EPA și alte agenții, dacă nu sunt prezenți și „ofițerii de informații publice. Sondajele efectuate de Societatea Jurnaliștilor Profesioniști (SPJ) au documentat cenzura realizată de către ofițerii federali ai afacerilor publice.

Având în vedere lipsa de onestitate și transparență din partea „autorităților”, tocmai cele care invocă cel mai des acești termeni; și având în vedere eșecul mass-mediei de a investiga, în loc să reitereze ad literam scenariul oficial, nu este de mirare că această lipsă de onestitate și justețe a generat o reacție publica de neîncredere în structurile puterii. Oamenii – inclusiv medicii – se îndreaptă către site-uri web alternative și către bloguri pentru a găsi informații credibile.

Pe 18 octombrie 2019, in orașul New York a fost efectuat un exercițiu fictiv legat de o pandemie – Evenimentul 201” derulat de Fundația Bill & Melinda Gates, împreună cu Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial. La exercițiu au participat un grup de 15 reprezentanți din instituții de conducere, guvernamentale și mondiale, inclusiv centrele americane pentru controlul bolilor (CDC). [Vezi lista participanților și un rezumat excelent al exercițiului de cinci ore realizat de către Mary Holland, cercetătoare din domeniul legislativ, Consilier General și Vicepreședinte al organizației Apărarea Sănătății Copiilor]

Acest exercițiu simulat a expus atât erorile cât și lipsa de pregătire; exercițiul simulat s-a materializat în evenimentele reale care au urmat două luni mai târziu, începând în China. În exercițiul simulat, pandemia încetinește după 18 luni, timp în care se estimează că 65 de milioane de oameni au murit. Pandemia a fost proiectata a se încheia numai după introducerea pe piață a unui vaccin eficient.

Pandemia va continua într-o oarecare măsură până când va exista un vaccin eficient sau până când 80-90% din populația globală a fost expusă. Din acel moment, este probabil să fie o boală endemică a copilăriei.

Vizualizați o oră de „Repere” din cadrul exercițiului

Pe 15 noiembrie 2019, înainte de apariția coronavirusului, CDC a postat o ofertă de muncă pentru un consilier pentru un Program de Carantină al SUA.


Unde apare Bill Gates, filantropul în armură IT al BigPharma

În februarie 2020, Bill Gates sună alarma, declarând coronavirusul drept „Pandemie ce se ivește o data într-un secol”, într-un articol publicat în New England Journal of Medicine. Gates a comparat riscul de deces al Covid-19 cu cel al gripei „spaniole” din 1918, declarând: „poate ucide și adulți sănătoși în plus față de persoanele în vârstă cu probleme de sănătate existente.Bill Gates a cerut guvernului să ia măsuri pentru testarea și autorizarea de noi vaccinuri și medicamente „deoarece produsele pandemice sunt investiții cu riscuri extraordinar de ridicate; finanțarea publică va reduce riscul pentru companiile farmaceutice.

Fundația Bill & Melinda Gates, o afacere ce își servește doar sieși printr-o serie întreagă de conflicte de interese. Tim Schwab, jurnalist, revista The Nation

Celebra revistă FORBES l-a desemnat Bill Gates drept al doilea cel mai bogat om din lume în 2019, cu o avere de 106,8 miliarde de dolari. Paradoxul Filantropiei lui Bill Gates, o anchetă a lui Tim Schwab de la The Nation (publicată in 17 martie 2020) aduce în lumina reflectoarelor Fundația Bill & Melinda Gates, a cărei întreprindere caritabilă de 50 de miliarde de dolari, pare a fi, in fapt, o afacere ce își servește doar sieși printr-o serie întreagă de conflicte de interese.

Cei trei mandatari ai fundației – Bill, Melinda și Warren Buffett -„ar putea fi văzuți ca beneficiind financiar de activitățile caritabile ale grupului”. Cu toate acestea, „în ultimele două decenii [activitățile lor extinse] nu au fost supuse unei supravegheri guvernamentale sau unei analize publice decât extrem de puțin.

Gates a dovedit că există o cale mult mai ușoară către puterea politică [decât cea a lui Michael Bloomberg], una care permite miliardarilor nealeși prin vot să manipuleze politica publică în modalități care generează aproape întotdeauna știri favorabile. [Fundația Bill & Melinda Gates a instituit] un nou model de caritate, în care beneficiarii cei mai direcți nu sunt uneori cei săraci, ci chiar cei mai bogați din lume; în care obiectivul nu este să îi ajute pe cei nevoiași, ci să îi ajute pe cei bogați să îi ajute pe cei nevoiași.

Printr-o investigare a peste 19.000 de subvenții caritabile pe care Fundația Gates le-a făcut în ultimele două decenii, The Nation a descoperit aproape 2 miliarde de dolari în donații caritabile [deductibile din impozite] efectuate către companii private – inclusiv către unele dintre cele mai mari corporații din lume, precum GlaxoSmithKline, Unilever, IBM și NBC Universal Media – corporații care au sarcina de a dezvolta noi medicamente, de a îmbunătăți canalizarea în lumea în curs de dezvoltare, de a dezvolta produse financiare pentru consumatorii musulmani și de a răspândi veștile bune despre aceste servicii prestate.

„Dăruirea caritabilă” a lui Bill Gates i-a cumpărat o influență neobișnuită, ceea ce i-a permis să modeleze politicile financiare globale de sănătate publică; politici care îmbogățesc oligarhia corporatistă interconectată la vârf cu Gates.

Filantropia lui Bill Gates i-a cumpărat o influență neobișnuită, ceea ce i-a permis să modeleze politicile financiare globale de sănătate publică; politici care îmbogățesc oligarhia corporatistă interconectată la vârf cu Gates. Tim Schwab, jurnalist, revista The Nation

De asemenea, filantropia a transformat dramatic reputația lui Bill Gates; cunoscut drept unul din cei mai cruzi și fără scrupule manageri de corporație, Bill Gates s-a transformat într-unul dintre cei mai admirați oameni de pe Pământ – chiar și în condițiile în care filantropia sa este, de fapt, o investiție din care Gates profită și, mai mult, chiar în condițiile în care aceste contribuții sunt în mare parte subvenționate de statul american din impozitele plătite de cetățenii de rand (contribuabilii americani). Nu este de mirare că modelul Gates de dăruire caritabilă, care i-a oferit putere, influență și iertare de păcatele trecutului, este adoptat de o nouă generație de miliardari fără scrupule din zona IT-ului, precum Mark Zuckerberg (Facebook) și Jeff Bezos (Amazon). Și ei au început să ofere miliarde în stilul lui Gates, uneori lucrând direct cu acesta.

Deși Fundația Gates insistă asupra faptului că activitatea sa nu are legătură cu Microsoft, aceste grafice de mai jos confirmă evaluarea făcută de Ralph Nader cu mult timp în urmă: este greu de trasat o linie între a) Microsoft; b) propria avere personala a lui Gates și c) fundație. Fundația a refuzat să furnizeze informații The Nation prin care să-și documenteze economiile fiscale, însă un consultant financiar independent a subliniat că multimilionarii economisesc 40% din impozit via donații caritabile. El a estimat că Fundația Gates a evitat să plătească cel puțin 14 miliarde de dolari în taxe.


Fundația Bill & Melinda Gates, filantropie pentru săracii bogați

The Nation a descoperit dovezi care arată că Fundația Gates „a dat aproape 2 miliarde de dolari în donații caritabile deductibile din taxe către companii private – inclusiv unele dintre cele mai mari afaceri din lume, cum ar fi GlaxoSmithKline, Unilever, IBM și NBC Universal Media – care cu greu au nevoie de „donații caritabile”. Aceste donații sunt calculate pentru a influența atât politicile publice, cât și opinia publică. The Nation relatează că Fundația Gates a acordat 250 de milioane de dolari companiilor de media și altor grupuri pentru a putea influența știrile prezentate de acestea.

În opinia profesoarei Linsey McGoey, autoarea cărții, No Such Thing as a Free Gift (2014), Fundația Gates „a creat unul dintre cele mai problematice precedente din istoria fundațiilor filantropice – practic deschizând calea prin care corporațiile să se vadă îndreptățite a primi donații de caritate într-un moment în care profiturile corporative sunt la cel mai înalt nivel cunoscut vreodată.

Ea a descoperit o donație de Gates de 19 milioane de dolari făcută unei filiale a Mastercard în 2014. Scopul său era să crească utilizarea produselor financiare digitale de către adulții săraci din Kenya. Ea subliniază că donația a fost făcută la momentul în care Fundația avea realizate investiții financiare substanțiale în compania Mastercard, prin intermediul plasamentelor financiare facute în compania de investiții a lui Warren Buffet, Berkshire Hathaway. Ba mai mult, Buffett a îndreptat 30 de miliarde de dolari din averea sa către Fundația Gates.

James Love, directorul nonprofit Knowledge Ecology International, un critic cunoscut a lui Gates, afirmă despre acesta:

Își folosește filantropia pentru a promova o agendă pro-patent* privind medicamentele farmaceutice, chiar și în țările care sunt cu adevărat sărace. Gates este un fel de aripa de extrema dreaptă a mișcării de sănătate publică.

*prin patentarea medicamentelor își asigura un profit substanțial de la oricine ar vrea să producă acel medicament pe viitor [nota noastră]

El subminează o mulțime de lucruri care sunt într-adevăr necesare pentru a face medicamentele accesibile pentru persoanele care sunt cu adevărat sărace. Este ciudat pentru că dă atât de mulți bani pentru a lupta împotriva sărăciei și totuși el este cel mai mare obstacol în multe reforme. Încearcă întotdeauna să împingă lucrurile într-o direcție pro-corporatistă. Este un mare apărător al marilor companii de medicamente (BigPharma).

Raport Forbes (23 martie 2020): Coronavirus-ul ar putea să afecteze confidențialitatea și libertățile civile pentru totdeauna

Raportul se concentrează asupra modului în care marile companii de supraveghere tehnologică exploatează criza Coronavirus:

Facebook, Google și Microsoft și-au asumat un rol mult mai mare de ‘serviciu public’ ca urmare a diseminării COVID-19 pe tot globul. Și, acționând din ce în ce mai mult ca servicii publice (care operează pentru profit privat), acestea vor crește potențial nu numai acoperirea lor, ci și abilitățile respective de extragere și exploatare a datelor cu caracter personal.

Supuse riscului sunt libertățile civile ale oamenilor precum și confidențialitatea datelor personale, pe termen lung.

Anume, corporații capitaliste din domeniul supravegherii, cum ar fi, de exemplu, Facebook – aceasta a anunțat astăzi două inițiative legate de utilizarea aplicației sale Messenger pentru a comunica informații despre sănătatea publică … Problema este că Facebook valorifică și pandemia coronavirusului încercând să se folosească de aceasta pentru a creste utilizarea propriei aplicații de chat, Messenger. Dacă poate face ca agențiile de sănătate ale ONU și alte organisme de sănătate să utilizeze Messenger, va atrage – prin extensie – mai mulți membri ai populației care să folosească Messenger. La rândul său, aceasta înseamnă mai multe date personale capturate pentru a le folosi in scopuri private și mai multe persoane pe care să le țintească cu reclame.

Mai pe larg, a acționa ca un serviciu public înseamnă, de asemenea, o legitimitate, o proeminență și o prioritate mai mare pentru ceea ce fac Facebook și alte companii mari de tehnologie în mod normal, chiar și atunci când nu există o pandemie globală care să pună viața oamenilor în pericol. Și, din ce în ce mai mult, ceea ce au făcut și fac astfel de companii este să recolteze din ce în ce mai multe date într-un mod care, în cele din urmă, erodează autonomia personală și acțiunile noastre, totul în scopul comercial de a ne îndrepta spre cumpărarea mai multor produse (sau într-unul politic, spre votarea pentru acest sau acel candidat politic).

Bill Gates a finanțat, de fapt, dezvoltarea micro-cipurilor de supraveghere tehnologică; pentru a fi implantate în umanitate. Pe 18 martie 2020, Gates a răspuns la o întrebare în timpul unei sesiuni Reddit „Întreabă-mă Orice”, după cum urmează.

Întrebare: cum vor putea întreprinderile să funcționeze, păstrând distanțarea socială, în timpul pandemiei coronavirusului?

Gates a răspuns: „În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale pentru a arăta cine s-a recuperat sau a fost testat recent sau când vom avea un vaccin, cine l-a primit.”

Răspunsul său, pe scurt, admite intenția de a utiliza tehnologia digitală pentru a obține controlul asupra conformării oamenilor cu intervențiile medicale (obligatorii) dictate de guvern – în special în ceea ce privește respectarea vaccinării – obsesia specială a lui Bill Gates.

Conform raportului Science Magazine, la cererea lui Bill Gates, MIT a dezvoltat cipuri de urmărire implantabile la ființe umane, cu finanțare oferită de Fundația Bill & Melinda Gates. [citește Tehnologia Micro-cip Resuscită Tatuajul-Identificator + Supraveghere Medicală].

„QUANTUM-DOT TATTOO” îi identifică pe cei care nu au fost vaccinați.

Bill Gates e implicat și în alte proiecte de identificare tehnologică:

ID2020 este un microcip destinat identificării a 1 miliard de persoane care nu au documente de identitate. Pentru acest proiect, Gates a format o alianță care include: Microsoft, Accenture, IDEO, GAVI și Rockefeller Foundation. Site-ul descrie ID2020 drept o abordare holistică, bazată pe piață și care abordează întreg domeniul de aplicare și scala provocării:

„închiderea decalajului de identitate este o provocare enormă. Va fi nevoie de multe persoane și organizații angajate care se reunesc de-a lungul a multiple locații geografice, sectoare de activitate și tehnologii. Dar este interesant să ne imaginăm o lume în care sunt posibile identități digitale sigure și de încredere.” – Peggy Johnson, vice-președinte executiv, Dezvoltare de Afaceri, Microsoft Corporation

ID2020 este susținut de Organizația Națiunilor Unite și a fost încorporat în inițiativa Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă.

Implanturi de microcipuri de identificare cu frecvență radio (RFID), la fel ca cele utilizate în fermele de animale din SUA și Australia și la bagajele verificate pe Delta Airlines. Implantul RFID va fi folosit și pentru controlul nașterii, care se potrivește cu un alt proiect de control al populației dezvoltat de Fundatia Bill & Melinda Gates, anume FP2020, înființat în 2012.

Obiectivul FP2020, așa cum este descris acest proiect de către Capital Research, este „un război global împotriva oamenilor din Africa, India și Asia”. Mesajul promovat de FP2020 este „izbitor de similar cu mesajul promovat în urmă cu zeci de ani de Consiliul Populației”, care constituia „’soluția’ EUGENICA a lui John D. Rockefeller III la așa zisa suprapopulare mondială.”

În 2010, Bill Gates a făcut o prezentare la o Conferință privată TED 2010, din California, cu intrare bazată numai pe invitație, denumită „Inovând către Zero”, în care a expus viziunea sa asupra schimbărilor climatice, depopulării și utilizării vaccinurilor: „Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Se prognozează că va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, sistemele de sănătate, și serviciile de sănătate reproductivă (clinici avort, n.n.), scădem acest număr cu poate 10 sau 15 la sută ”. [citiți mai multe la Voltaire Network]

Strategia globală a Organizației Mondiale a Sănătății, Agenda OMS pentru Imunizare 2030, este de a nu trece pe nimeni cu vederea. Obiectivul specificat al Agendei Globale 2030 este vaccinarea fiecărui bărbat, femeie și copil de pe planetă până în anul 2030. Populația curenta este de 7,5 miliarde de oameni – la un cost mediu de 50 de dolari, un vaccin pentru coronavirus ar genera BigPharma vânzări de 375 de miliarde de dolari pe an doar pentru acel vaccin!

Luați în considerare ceea ce este în joc dacă nu rezistăm tentativei flagrante de capturare a puterii de către plutocrați, cu Bill Gates în prim plan. Etica lor utilitară de afaceri se extinde la utilizarea metodelor nefaste ale eugeniștilor! Agenda elitistă a Eugeniei a fost catalizatorul alianței dintre instituțiile medicale și regimul nazist. Parteneriatul acela malefic a proiectat și a executat singurul Holocaust medical din istorie.

Juriștii americani care au formulat Codul de la Nürnberg în 1947 au făcut-o căutând să împiedice ca o astfel de perversiune grotescă a medicinei să se mai întâmple vreodată. Principalul principiu, inviolabil, al Codului de la Nürnberg, este dreptul absolut al oricărei ființe umane la consimțământul voluntar și informat. Este crucial să păstrăm cu orice preț acest drept uman.

Cei care încearcă să abroge dreptul individual la consimțământul informat încearcă să răstoarne democrația și să instituie un regim totalitar; de data aceasta, un regim controlat total tehnologic.


Hrănind teama de inamicul invizibil

Această strategie a fost repetată ori de câte ori guvernele aveau nevoie să distragă publicul de la eșecurile lor. În 1976, vaccinarea în masă recomandată de guvernul american împotriva gripei porcine a dus cazuri grave de paralizie, stop respirator și chiar la decese. Acest potop de cazuri grave și decese ar fi trebuit să-i fi învățat pe oficialii de sănătate publică că, în fața incertitudinii științifice cu privire la siguranța unui vaccin, este mai bine să greșească aplicand principiul precauției.

Cu toții suntem puși într-o stare de izolare forțată; o afecțiune bine-cunoscută care generează cea mai mare anxietate. Se presupune că așteptăm testarea rapidă a unui vaccin care poate sau nu poate provoca mai mult rău decât bine. Publicitatea frenetică la adresa vaccinurilor dezvoltate într-o viteză excepțională in raport cu procesul standard, normal și mult mai sigur, vaccinuri ale căror producători nu vor avea nicio responsabilitate in fata publicului pentru eventuale consecințe nefaste, accelerează.

Ce ar putea fi mai înspăimântător decât acest grafic atât de larg răspândit in ultima vreme? S-ar presupune că întreaga lume este în flăcări din cauza coronavirusului!

[Evoluție CORONAVIRUS – cel mai circulat grafic alarmist, produs de John Hopkins Institute]

Graficul de pe site-ul Johns Hopkins al cazurilor de coronavirus din întreaga lume precum și instrucțiunile de izolare forțată in casă (lockdown) deformează în mod voit realitatea amenințării virusului. Numărul tot mai mare de cazuri reprezintă, de fapt, numărul cumulativ de cazuri confirmate. În SUA, marea majoritate a persoanelor infectate nu sunt testate, sunt prin urmare neconfirmate și, în cea mai mare parte, se recuperează fără niciun fel de intervenție.

Cu toate acestea, deficiențele de materiale și echipamente medicale la spitale sunt reale. Dar medicilor și asistentelor li se interzice să spună adevărul! Medscape raportează că Spitalele Cenzurează Doctorii si Asistentele legat de cazurile de COVID-19.

Întrebare: al cui interes este servit prin stimularea fricii și coborârea lumii într-o spirală a dezastrului?

Urmăriți acest documentar genial: „Trăim în ’12 maimuțe’

Agenda eugenistă a elitelor are ca obiectiv câștigarea controlului asupra populației umane globale.
Atâta timp cât insistăm să ne exercităm libertatea și dreptul la consimțământul informat, acestea nu au un control total asupra noastră.

Întrebarea este: Oamenii care trăiesc în democrații aparente vor accepta dictatele guvernamentale și vor renunța de bună voie la libertățile lor câștigate, precum cele ce sunt garantate cetățenilor americani în cadrul Primului Amendament al Constituției? „Congresul nu va face nicio lege care să impună reglementarea religiei sau să interzică exercitarea liberă a acesteia; sau spre reducerea libertății de exprimare sau a presei; sau spre interzicerea dreptului oamenilor să se adune în pace…”

Oare oamenii își vor ceda dreptul de a lua decizii medicale pentru ei înșiși și pentru copiii lor?
Danemarca a procedat fix in acest sens: o lege de urgență adoptată în Danemarca, pe 13 martie noaptea, oferă autorităților medicale puterea de a forța ca oamenii să fie testați și vaccinați pentru coronavirus – chiar dacă în prezent nu există niciun vaccin pentru virus.

Cu siguranță este cea mai extremă măsură, de la al doilea război mondial încoace. Jens Elo Ryter, profesor de drept, Universitatea din Copenhaga

Jens Elo Ryter, profesor de drept la Universitatea din Copenhaga, recunoștea saltul cuantic făcut înapoi, în ceea ce privește drepturile omului în Danemarca, când declara că: „situația este fără precedent în istoria politică și juridică daneză. Au fost intervenții puternice în diferite răspunsuri la atacuri teroriste, cum ar fi după atacul terorist din 2001, dar acest lucru merge mult mai departe. Cu siguranță este cea mai extremă măsură, de la al doilea război mondial încoace.

Vor ceda iarăși democrațiile occidentale la fel cum au făcut-o în fața flagelului nazist?

Trimite un comentariu